Често задавани въпроси

 • Как да избера размер на чорапите?

Поради съдържанието на еластична нишка, чорапите ни са подходящи за диапазони от размери - 27-30, 31-34, 35-38, 39-42, 43-46, според Европейските стандарти за номерация. Таблица с размери можете да намерите тук. Ако размерът Ви попада на границата между номерациите ни, Ви препоръчваме да изберете по-големия размер.

 • Как се извършва доставка и каква е нейната цена?

При приключване на поръчката можете да изберете доставка до адрес, до офис на Спиди,до офис на Еконт или до автомат на BOX NOW. При поръчка на стойност под 40 лв. цената на доставката със Спиди и Еконт е 4,99 лв., за BOX NOW - 3,90 лв., а при поръчка над 40 лв. доставката е безплатна.

 • Какъв е срокът за доставка?

Поръчките, получени преди 15 часа в работен ден, се обработват през същия ден. Останалите поръчки се обработват в следващия работен ден. Срокът за доставка между 15 Януари и 31 Октомври е от 1 до 2 работни дни от обработването на поръчка (от 1 Ноември до 14 Януaри - от 2 до 5 дни). При изпращане на пратката ще получите писмо с номер на товарителницата, чрез който да проследите пратката си.

 • По какъв начин става плащането на поръчката?

Предлагаме плащане при получаване на поръчката (наложен платеж), плащане с карта, както и по банков път.

 • Мога ли да прегледам поръчката преди да я приема?

Да, всички пратки на Pirin Hill за България са с включена опция Преглед, но не и Тест поради специфичността на продуктите. Единствено пратки с избран метод на доставка Еконтомат или автомат на Спиди нямат опция за Преглед.

 • Каква е процедурата по връщане и замяна на продукт?

След приемане на доставката можете да върнете продукти, които не са с нарушена опаковка и не са носени, в срок от 30 работни дни, като за целта трябва да се свържете с нас тук. В случай, че връщането е по вина на Pirin Hill, то транспортните разходи се покриват от Pirin Hill. В случай, че желаете да върнете закупена стока без Pirin Hill да има вина за това, то транспортните разходи се поемат от клиента.

Замяна може да се направи за същия артикул или за други артикули от сайта. Ако желаете да възстановим сумата, то това може да стане по банкова сметка, която ни предоставите.

Технологичното време за обработка на върнати артикули към Pirin Hill е около седмица.

 • Как мога да направя поръчка?

Поръчка можете да направите с или без регистрация на сайта ни pirinhill.com, на телефон 0884 184 330 или да ни пишете на facebook.com/PirinHill. През месеците ноември и декември се обработват поръчки само и единствено, направени през сайта ни pirinhill.com, поради натоварения период.

 • Как ще разбера дали поръчката ми е приета успешно?

При финализиране на поръчка ще получите писмо на посочения от Вас имейл (възможно е да попадне в папката Спам).

 • Мога ли да направя промяна по вече направена поръчка?

Да, при положение, че поръчката все още не е обработена. За целта можете да се обадите на телефон 0884 184 330, да ни изпратите писмо на [email protected] или да ни пишете на facebook.com/PirinHill.

 • Искам да поръчам определен модел чорапи, но не го намирам в сайта?

Всички налични модели са представени на сайта ни pirinhill.com. Ако моделът, който търсите, не е на сайта ни, то той е изчерпан.

 • Имате ли магазин в моя град и как да намеря адреса?

Пълна информация относно магазините ни може да намерите на следния линк https://pirinhill.com/bg/stores

 • Правите ли индивидуална аранжировка на кутии с чорапи по избор на клиента?

Не, не правим индивидуална аранжировка, но имате възможност да си закупите празна кутийка BOX 1, BOX 3 или BOX 7, а опаковането на чорапките вътре оставяме на Вас.

 • Може ли да се направи замяна на един чифт чорапи с друг в някой от подаръчните комплекти, налични на сайта?

Всички комплекти от секция Подаръци (https://pirinhill.com/bg/podaraci) са предварително аранжирани според дадената колекция и материал в специална опаковка. Поради тази причина не може да се прави промяна на чифтовете вътре.

 • Какви са условията Ви за търговия на едро?

Всички запитвания се отправят само по имейл. Формата, която трябва да попълните е https://pirinhill.com/bg/rabota-na-edro. Не се приемат търговски запитвания по телефон, чат или във Facebook.

 • Правите ли доставки извън България?

Изпращаме единствено за България - https://pirinhill.com/bg/, Румъния - https://pirinhill.com/ro/, Гърция - https://pirinhill.com/gr/ и Нидерландия - https://pirinhill.com/nl/.